<rt id="axpva"></rt>

      1. <tt id="axpva"><noscript id="axpva"></noscript></tt>

            <cite id="axpva"></cite>
          1. <tt id="axpva"></tt>

            1. 您現在的位置:首頁 >在職碩士 > 考試題庫 >

              2022鄂爾多斯在職碩士備考-MBA英語第二套模擬題1

              2021-10-20 09:28:24| 來源:鄂爾多斯中公教育

              Section 1 Use of Eninglish Directions :

              Millions of Americans and foreigners see GI.Joe as a mindless war toy ,the symbol of American military adventurism, but that’s not how it used to be .To the men and women who 1 )in World War II and the people they liberated ,the GI.was the 2) man grown into hero ,the pool farm kid torn away from his home ,the guy who 3) all the burdens of battle ,who slept in cold foxholes,who went without the 4) of food and shelter ,who stuck it out and drove back the Nazi reign of murder .this was not a volunteer soldier ,not someone well paid ,5) an average guy ,up 6 )the best trained ,best equipped ,fiercest ,most brutal enemies seen in centuries.

              His name is not much.GI. is just a military abbreviation 7) Government Issue ,and it was on all of the article 8) to soldiers .And Joe? A common name for a guy who never 9) it to the top .Joe Blow ,Joe Magrac „a working class name.The United States has 10) had a president or vicepresident or secretary of state Joe.

              GI .joe had a (11)career fighting German ,Japanese , and Korean troops . He appers as a character ,or a (12 ) of american personalities, in the 1945 movie The Story of GI. Joe, based on the last days of war correspondent Ernie Pyle. Some of the soldiers Pyle(13)portrayde themselves in the film. Pyle was famous for covering the (14)side of the warl, writing about the dirt-snow –and-mud soldiers, not how many miles were(15)or what towns were captured or liberated, His reports(16)the “willie” cartoons of famed Stars and Stripes artist Bill Maulden. Both men(17)the dirt and exhaustion of war, the (18)of civilization that the soldiers shared with each other and the civilians: coffee, tobacco, whiskey, shelter, sleep. (19)Egypt, France, and a dozen more countries, G.I. Joe was any American soldier,(20)the most important person in their lives.

              1.[A] performed [B]served [C]rebelled [D]betrayed

              2.[A] actual [B]common [C]special [D]normal

              3.[A]bore [B]cased [C]removed [D]loaded

              4.[A]necessities [B]facilitice [C]commodities [D]propertoes

              5.[A]and [B]nor [C]but [D]hence

              6.[A]for [B]into [C] form [D]against

              7.[A]meaning [B]implying [C]symbolizing [D]claiming

              8.[A]handed out [B]turn over [C]brought back [D]passed down

              9.[A]pushed [B]got [C]made [D]managed 10.[A]ever [B]never [C]either [D]neither

              11.[A]disguised [B]disturbed [C]disputed [D]distinguished

              12.[A]company [B]collection [C]community [D]colony

              13.[A]employed [B]appointed [C]interviewed [D]questioned

              14.[A]ethical [B]military [C]political [D]human

              15.[A]ruined [B]commuted [C]patrolled [D]gained

              16.[A]paralleled [B]counteracted [C]duplicated [D]contradicted

              17.[A]neglected [B]avoided [C]emphasized [D]admired

              18.[A]stages [B]illusions [C]fragments [D]advancea

              19.[A]With [B]To [C]Among [D]Beyond

              20.[A]on the contrary [B] by this means [C]from the outset [D]at that point

              參考答案:

              完形填空:

              1.B 2.B 3.A 4.A 5.C 6.B 7.C 8.A 9.D 10.B 11.D 12.B 13.C 14.D 15.B 16.A 17.C 18.B 19.B 20.D

              注:本站稿件未經許可不得轉載,轉載請保留出處及源文件地址。
              (責任編輯:wyxeeds)
              關鍵詞閱讀

              相關文章閱讀

              免責聲明:本站所提供試題均來源于網友提供或網絡搜集,由本站編輯整理,僅供個人研究、交流學習使用,不涉及商業盈利目的。如涉及版權問題,請聯系本站管理員予以更改或刪除

              微信公眾號
              微信公眾號
              微博二維碼
              微博二維碼
              咨詢電話(9:30-23:30)

              0477-8344592

              在線客服 點擊咨詢

              投訴建議:400 6300 999

              ?
              美女视频免费是黄的网站